De beste kwaliteit vegan haarvezels
7 dagen per week de beste service

Veelgestelde vragen

Wij geven je eenvoudige tips om de haarvezels van Boev Cosmetics aan te brengen.

Bij dunner wordend haar:

  • Was je haar en breng het in model als gewoonlijk.
  • Houd de flacon in een hoek van 45 graden en tik zachtjes op de flacon om de haar vezels aan te brengen op het dunne gedeelte.
  • Tik zachtjes op het haar om de haar vezels goed te verdelen.
  • Fixeer de haar vezels bij voorkeur met Boev Fiberhold Spray voor een perfecte afwerking en een sterke hold.

Bij uitgroei:

  • Was je haar en breng het in model als gewoonlijk.
  • Spray wat Fiberhold Spray op de uitgroei op een afstand van 30cm.
  • Houd de flacon in een hoek van 45 graden en tik zachtjes op de flacon om de haarvezels aan te brengen op de uitgroei. Gebruik bij een smalle uitgroei aan de aangezichtslijn de haarvezel pomp voor een precieze aanhechting.
  • Tik zachtjes op het haar om de haarvezels goed te verdelen.
  • Fixeer eventueel met Boev Fiberhold Spray voor een langdurig en weerbestendig resultaat.

Boev Hairfibers heeft als enige de bekende “peper & zout” kleur welke geschikt is voor de koelere haarkleuren van midden blond tot en met licht bruin. Boev Cosmetics stelt op de website een kleurenstaal ter beschikking met écht haar om er zeker van te zijn dat je de juiste kleur besteld. Deze kleurenstaal vind je hier. Twijfel je nog over de kleur? Neem bij twijfel één tint donkerder dan je eigen haarkleur of neem contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon en wij zorgen dat je gegarandeerd de juiste kleur ontvangt.

Met één flacon Boev Hairfibers doe je gemiddeld 1 tot 2,5 maanden. De Fiberhold spray gaat ongeveer even lang mee bij normaal gebruik.

Met de haarvezels van Boev kun je zeker sporten. Door de sterke statische hechting aan je haar zullen de haarvezels gewoon in model blijven. Gebruik voor de zekerheid onze Fiberhold spray voor het mooiste en meest langdurige resultaat.

Je kunt haarvezels van Boev elke dag gebruiken omdat ze 100% van Natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt en geen bijwerkingen hebben.

Door de regen lopen met haarvezels is geen enkel probleem. De hechting is zo sterk dat de haarvezels zeker zullen blijven zitten. Om er helemaal zeker van te zijn adviseren we je om Boev Fiberhold spray te gebruiken voor de sterkste fixatie en lang resultaat. Stromende regen is echter beter om te vermijden.

Je mag je bestelling 30 dagen gratis retourneren. Hiervoor dient het product wel ongebruikt in de originele verpakking te zitten. Heb je het product al geopend en is de kleur toch niet helemaal perfect? Dan mag je het product gratis omruilen zodat je alsnog tevreden bent.

Load More

0