De beste kwaliteit vegan haarvezels
7 dagen per week de beste service

Uitleg over de werking van Boev haarvezels

Hoe werken haarvezels van Boev Cosmetics?

Onze haarvezels zijn sterk tegenovergesteld geladen ten opzichte van het hoofdhaar. De vezels, gemaakt van natuurlijk katoen hechten zich aan menselijk haar en verbergen zo je kalende plekken of uitgroei in slechts 30 seconden. Onze haarvezels zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

In een aantal simpele stappen breng je onze haarvezels aan;

Bij dunner wordend haar:

  • Was je haar en breng het in model als gewoonlijk.
  • Houd de flacon in een hoek van 45 graden en tik zachtjes op de flacon om de haar vezels aan te brengen op het dunne gedeelte.
  • Tik zachtjes op het haar om de haar vezels goed te verdelen.
  • Fixeer de haar vezels bij voorkeur met Boev Fiberhold Spray voor een perfecte afwerking en een sterke hold.

Bij uitgroei:

  • Was je haar en breng het in model als gewoonlijk.
  • Spray wat Fiberhold Spray op de uitgroei op een afstand van 30cm.
  • Houd de flacon in een hoek van 45 graden en tik zachtjes op de flacon om de haarvezels aan te brengen op de uitgroei. Gebruik bij een smalle uitgroei aan de aangezichtslijn de haarvezel pomp voor een precieze aanhechting.
  • Tik zachtjes op het haar om de haarvezels goed te verdelen.
  • Fixeer eventueel met Boev Fiberhold Spray voor een langdurig en weerbestendig resultaat.

HANDIGE HULPMIDDELEN VAN BOEV COSMETICS

Door onze hulpmiddelen te gebruiken kun je het gemakkelijker maken een natuurlijke haarlijn te creëren, een specifiek plekje te camoufleren en een langdurig mooi resultaat te behalen.

De haarlijn kam kun je gebruiken tijdens het aanbrengen van de haarvezels eventueel in combinatie met de speciaal ontwikkelde haarvezel pomp van Boev Cosmetics om een haarlijn te creëren welke niet van echt te onderscheiden is.

Met de haarvezel pomp kun je de haarvezels heel precies aanbrengen. Door de natuurlijke statische lading van Boev haarverzels ontstaat er een perfecte hechting met je eigen haar.

Onze Boev Fiberhold Spray is speciaal ontwikkeld om de haarvezels extra te fixeren en een langdurig mooi en weerbestendig resultaat te geven. Na fixatie met de Fiberhold Spray zijn de haarvezels wind, regen en zweet bestendig.

HAARKLEUREN

Boev hairfibers heeft als enige de bekende “peper & zout” kleur welke geschikt is voor de koelere haarkleuren van midden blond tot en met licht bruin. Boev Cosmetics stelt op de website een kleurenstaal ter beschikking met écht haar om er zeker van te zijn dat je de juiste kleur besteld. Deze kleurenstaal vind je hier. Twijfel je nog over de kleur? Neem bij twijfel één tint donkerder dan je eigen haarkleur of contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon en wij zorgen dat je gegarandeerd de juiste kleur ontvangt.

Kleurenstaal Boev haarvezels

0