Verzending €3,95 gratis boven €35,-
De beste kwaliteit vegan haarvezels
7 dagen per week de beste service

Wat is het DHT hormoon en wat heeft het te maken met haaruitval?

Androgene alopecia, ook bekend als mannelijke kaalheid, veroorzaakt door het hormoon DHT, is veruit het meest voorkomende type kaalheid bij mannen, goed voor meer dan 95% van al het mannelijke haarverlies. Het risico neemt toe met de leeftijd en tegen de leeftijd van 35, zal twee derde van de westerse mannen op zijn minst wat merkbaar haarverlies hebben.

Waarom veroorzaakt DHT het haarverlies bij mannen en wat is het?

Dihydrotestosteron (DHT) is een androgeenhormoon en een mannelijk geslachtshormoon dat zowel bij mannen als bij vrouwen voorkomt. Androgenen zijn verantwoordelijk voor biologische mannelijke kenmerken zoals lichaamshaar, verhoogde spiermassa en een diepere stem. Bij mannen is er meer DHT in het lichaam aanwezig waardoor de kenmerken ook duidelijker zijn.

Is er iets aan haaruitval te doen?

In feite was er, tot voor kort los van een haartransplantatie of een pruik weinig aan haaruitval te doen. Het is immers grotendeels in je genen vastgelegd of jij hier mee te maken gaat krijgen. Een haartransplantatie of een pruik is uiteraard een prachtige oplossing wanneer je het haarverlies moeilijk kunt accepteren. Daarentegen is zijn beide opties best wel een grote investering en wilt niet iedereen deze stap direct zetten. Wij van Boev Cosmetics heeft daar nu dé oplossing voor in huis, namelijk; haarvezels. Deze haarvezels zijn een laagdrempelige oplossing om dunner wordend haar of een kale plek te bedekken. Binnen 30 seconden heb jij ook iedere morgen weer een natuurlijke volle bos haar. Wil je over deze haarvezels meer lezen? Klik dan op deze link.

Boev hairfibers voor en na kale plek bedekken haarvezels kaalheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0