Verzending €3,95 gratis boven €35,-
De beste kwaliteit vegan haarvezels
7 dagen per week de beste service

Kale kruin camoufleren met haarvezels van Boev Cosmetics

Een kale kruin, die willen wij mannen het liefst camoufleren. Boev Cosmetics heeft daar de oplossing voor.

Vroeg of laat krijgen we (mannen) er bijna allemaal wel mee te maken; een kale kruin. Het is natuurlijk niet heel erg en volkomen normaal maar toch willen we het liefst die kale kruin wegwerken. We kunnen er vaak immers niet aan wennen dat we ouder worden en blijven er het liefst voor altijd “hetzelfde” uitzien als toen we jong(er) waren.

Dan komt het moment dat je een dunne kruin opmerkt en je gaat op zoek naar alle middeltjes die beloven haaruitval voor je op te lossen. Al snel kom je er achter dat deze middeltjes simpelweg niet werken of de bijwerkingen niet opwegen tegen de voordelen. Een haartransplantatie of een haarwerk is natuurlijk een prachtige optie wanneer je haaruitval oplossen wilt, alleen dit is vaak een laatste stap wanneer je al het andere al geprobeerd hebt.

Wij van Boev Cosmetics hebben daarom een prachtig alternatief ontwikkeld om haaruitval te camoufleren. Onze (vegan) haarvezels zijn volledig natuurlijke vezels gemaakt van de katoenplant welke een sterke tegenovergestelde statische lading hebben ten opzichte van het hoofdhaar. Wanneer je deze haarvezels aanbrengt op bijvoorbeeld je dunne kruin, hechten deze vezels zich aan het hoofdhaar waardoor het haar er direct voller uitziet. Omdat wij voor elke haarkleur de perfecte haarvezel kleur hebben ontwikkeld is het eindresultaat onzichtbaar voor het blote oog, zie de foto’s hieronder om het eindresultaat te zien.

Boev hairfibers voor en na kale plek bedekken haarvezels kaalheid voorkant
Boev hairfibers voor en na kale plek bedekken haarvezels kaalheid achterkant

Geweldig toch? Onze haarvezels zijn gemakkelijk zelf aan te brengen na het wassen en in model brengen van je haar. Binnen 30 seconden heb je weer een volle bos haar, bekijk hier hoe deze haarvezels werken en hoe je ze aanbrengt. Na fixatie met onze Fiberhold Spray ben je klaar om windkracht 10 te trotseren. Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen over de haarvezels? Neem even contact met ons op, we staan je graag te woord. Je kunt hieronder ook direct naar de productpagina gaan:

Boev-Haarvezels-Close-Up-Licht-Bruin-site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0