Verzending €3,95 gratis boven €35,-
De beste kwaliteit vegan haarvezels
7 dagen per week de beste service

Haaruitval na zwangerschap – los het op met haarvezels van Boev Cosmetics

Haaruitval na je bevalling is heel normaal – Los het op met Boev haarvezels

Het mooiste wat er is; een zwangerschap en de geboorte van je kind. Je hebt 9 maanden een klein wondertje in je buik gedragen en ondanks alle mooie momenten vraagt een zwangerschap natuurlijk erg veel van je lichaam. Net als tijdens je zwangerschap, spelen ook na je zwangerschap hormonen een grote rol en er veranderd weer veel in je hormoonhuishouding. Een van de tijdelijke veranderingen waar je mee te maken kan krijgen door deze verandering in de hormoonhuishouding is haaruitval. Na de zwangerschap ook wel alopecia postpartum genoemd.

Hoe ontstaat haaruitval na je zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap merken veel vrouwen dat het haar dikker en voller wordt, dit komt door een sterke toename in het hormoon oestrogeen. Deze toename zorgt ervoor dat 95% van je hoofdhaar in de groeifase komt en daarom minder snel uitvalt.

Zoals hierboven aangegeven, veranderd er ook ná je zwangerschap weer veel in de hormoonhuishouding van je lichaam. En ook niet zo’n beetje, je oestrogeen gehalte daalt weer flink en dit merk je onder andere terug in je haar. De afname van oestrogeen in je bloed zorgt er voor dat je haar in een overgangsfase terechtkomt, gevolgd door een rustfase. De vele haren die tijdens je zwangerschap niet uitvielen, vallen nu vanwege de nieuwe fase tegelijk uit. Hierdoor wordt je haar tijdelijk dunner. Dit is volkomen normaal en al je haar groeit weer terug! Je hebt alleen een beetje geduld nodig…

Los de haaruitval na je bevalling op met onze haarvezels

De haaruitval na je bevalling is dus gelukkig tijdelijk maar je wilt deze periode natuurlijk graag overbruggen. Dankzij de camouflerende eigenschappen van onze haarvezels kan dit gelukkig. Wanneer je na het wassen en stylen van je haar onze haarvezels aanbrengt, zal het haar er direct voller uitzien en kan je weer stralend de dag tegemoet als kersverse moeder. Zie hieronder een foto van het resultaat van haarvezels van Boev Cosmetics na zwangerschaps haaruitval:

Je ziet hier het voor en het na resultaat van Boev haarvezels na een zwangerschap.

Dankzij deze geweldige nieuwe en natuurlijke (vegan) oplossing heb je iedere morgen binnen 30 seconden een volle bos haar. De haarvezels van Boev Cosmetics zitten in een handige flacon verpakking en één verpakking gaat bij alopecia postpartum ongeveer 3 maanden mee. We hebben voor elke haarkleur een passende kleur haarvezels zodat ook jij weer met een volle bos haar de dag kan beginnen. Haarvezels van Boev Cosmetics heb je al in huis vanaf €39,95. Klik hier om onze haarvezels direct te bestellen.

alle kleuren boev haarvezels site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0