Verzending €3,95 gratis boven €35,-
De beste kwaliteit vegan haarvezels
7 dagen per week de beste service

Alopecia areata behandeling met haarvezels van Boev Cosmetics

Alopecia areata behandeling met haarvezels van Boev Cosmetics

Alopecia areata is voor veel mensen die er mee te maken krijgen een vervelend verschijnsel. Het goede nieuws is dat Alopecia areata in 70 tot 80 procent van de gevallen binnen enkele maanden tot een jaar vanzelf verdwijnt. Maar hoe overbrug je deze periode zonder er al te veel ongemak van te ervaren? In deze blog gaan we je daar meer over vertellen.

Nog geen bewezen blijvende behandeling

Helaas is er nog geen bewezen blijvende behandeling voor Alopecia areata. Er zijn wel middeltjes te verkrijgen maar deze zijn niet aantoonbaar effectief bewezen. De kans is daarom groot dat deze niet zullen werken wat erg teleurstellend kan zijn.

Welke oplossing bieden Boev haarvezels?

De natuurlijke haarvezels van Boev Cosmetics zijn speciaal ontwikkeld om dunner wordend haar weer een volle uitstraling te geven. Dankzij de sterke elektrostatische lading hechten onze ultrafijne vezels zich aan het bestaande hoofdhaar waardoor dunne plekken op de hoofdhuid bijna volledig gecamoufleerd worden. De haarvezels breng je één keer per dag binnen 30 seconden aan op het hoofd en blijft, na eventuele fixatie met onze Fiberhold spray zitten tot de volgende wasbeurt. Met één flacon haarvezels van 27.5 gram doe je bij het bedekken van een middelgroot kalend gebied gemiddeld 3-4 maanden. Gaat het om slechts een kleine plek, haarlijn of wil je het eerst gewoon eerst proberen? Dan is onze 12 gram variant een ideale oplossing.

Bekijk hieronder direct onze producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0